Hvad vil vi?

Mission

Hos Dansk Fartøjsforsikring A/S behandler vi vores kunder, så de har lyst til at anbefale os til andre. Vi ønsker at være kendt for at yde den bedste service for de kunder, som ønsker den direkte kontakt. Dette tilstræber vi at gøre med et landsdækkende netværk af medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Vision

Dansk Fartøjsforsikring A/S skal være erhvervsfiskernes, fritidsfiskernes, fritidssejlernes samt ejere af erhvervsfartøjers foretrukne forsikringsselskab.

Dansk Fartøjsforsikring A/S skal også være en foretrukken samarbejdspartner for de forsikringsselskaber, som ikke selv tegner disse brancher inden for søforsikring.

Dansk Fartøjsforsikring A/S samarbejder gerne med forsikringsmæglere, forsikringsagenturer samt virksomheder der beskæftiger sig med salg af fartøjer. 

Vi ønsker at bevare selskabet som et fiskerejet forsikringsselskab, og er åben for at fusionere med andre lignende selskaber. (Dansk Fiskefartøjsforening f.m.b.a.) 

Mål

  • Vi ønsker, at Dansk Fartøjsforsikring A/S skal være en god og rentabel forretning
  • Vi ønsker, at Dansk Fartøjsforsikring A/S skal tilbyde forsikringer på et konkurrencedygtigt grundlag i eget regi såvel som via samarbejdspartnere
  • Vi ønsker, at have en smidig og forandringsparat organisation i Dansk Fartøjsforsikring A/S, som sikrer en fælles forståelse for forretningsgrundlaget
  • Vi ønsker, at Dansk Fartøjsforsikring A/S skal være en attraktiv arbejdsplads

Vi arbejder målrettet på, at vi kan handle effektivt - også i pressede situationer.